Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală, Principesa Sofia, la Alexandria

în Actual/Sport

Luni, 26 iunie 2023, în sala de ședințe a Primăriei Alexandria, va avea loc o întâlnire importantă între Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală, Principesa Sofia, cu reprezentanții comunității locale. Această întâlnire face parte dintr-un tur al județelor de la Dunăre, fiind cea de-a doua etapă care a inclus județele Teleorman și Călărași.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală, Principesa Sofia, vor avea ocazia să-i întâlnească pe reprezentanții comunității locale și pe cetățenii care vor lua parte la eveniment, pentru a discuta problemele și preocupările acestora în legătură aspecte importante ale vieții comunitare.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală, Principesa Sofia, au manifestat în cursul timpului un interes aparte pentru dezvoltarea unei societăți mai prospere și echitabile.

Această vizită în județele de la Dunăre, inclusiv Teleorman, demonstrează importanța acordată de Familia Regală implicării în viața comunităților locale și sprijinului acordat acestora pentru dezvoltarea lor.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*