liberinteleorman.ro

Ludovic Orban, la Alexandria: ”Frâna principală în județul Teleorman a fost PSD!”

28 noiembrie 2016
Advertisement

Monica Vasilescu

pnl-teleormanPeneliștii teleormăneni s-au întâlnit cu Ludovic Orban. Liderul PNL s-a aflat, astăzi, la Alexandria, alături de conducerea organizaţiei teleormănene a partidului, într-o incursiune de campanie electorală. Orban a venit în capitala Teleormanului pentru a participa la o întâlnire cu activul liberal și, înainte să plece în județ, a stat la prezidiul unei conferințe de presă alături de candidații partidului la parlamentare, Daniela Mara Calista, Eugen Pîrvulescu și Mihai Murar. El a vorbit despre potențialul județului, căruia consideră că i s-au pus tot timpul  piedici în dezvoltare.

”PSD dorește să-i țină pe teleormăneni în sărăcie, în lipsă de locuri de muncă, într-o stare de dependență de o formă de sprijin. Eu sunt convins că frâna principală în județul Teleorman a fost PSD, care a împiedicat dezvoltarea județului. Teleormanul este un județ apropiat Bucureștiului, are o infrastructură acceptabilă, de asemenea, are un mare avantaj care nu este valorificat astăzi, Dunărea”. În stilu-i caracteristic, Ludovic Orban a glumit pe seama declarațiilor șefului PSD, spunând că a auzit la Dragnea că susține familia tradițională și atunci nu știe de ce s-a cuplat cu Tăriceanu.

Pe aceeași linie a fenomenelor social-economice specifice Teleormanului a făcut comentarii și Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, deranjat de faptul că Liviu Dragnea desenează pe la televizor planurile pe care nu le-a pus niciodată în aplicare: ”Județul iese în evidență prin negativitate și asta ne deranjează. Ne pare rău că vorbim despre ceea ce este, dar toți cetățenii cunosc situația în care a fost adus județul de către PSD. Este o realitate pe care nu poate să o ignore nimeni, se vede de la distanță. Vrem să schimbăm această gândire, că la noi nu se poate. (…) Dragnea a devenit omul cariocă. Noi vorbim la Teleorman de carioci, de planșe și de minuni? Nu a călcat prin județ de două, trei săptămâni de zile, stă cu cariocile la televizor, dar nu-i e rușine de oameni, nu are pic de bun simț… Teleormănenii au copii de crescut, bunici de întreținut, ce facem pentru ei? Oamenilor trebuie să le spui real, nu vise, nu carioci”.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Nesimtit rau primarul Alexandriei .Centru orasului e plin de baltoace ,si el a pus instalatii si sclipici.Nu am nimic cu nici un partid nici nu ma duc la vot dar asemenea bataie de joc mai rar.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Profil de candidat – Violeta Răduț sau cum te aruncă PNL-ul în brațe pesediste

Următorul articol

Mărturii din război! Eroul Simion Gârlea, documetarul viu al celui mai cunoscut dezastru militar din istorie

Cele mai recente articole de Actualitate