Liberalii și social-democrații nu se înțeleg în Teleorman! PNL: „PSD a blocat repartizarea fondurilor către primării”

în Actualitate/Actualitatea politică

Liberalii și social-democrații au divergențe în județ legate de repartizarea banilor către primării. PNL îi acuză pe „colegii” din coaliția de guvernare că au blocat procedura.

„PSD a reușit să blocheze repartizarea fondurilor către primăriile din Teleorman.

Ședința extraordinară de astăzi, în care Consiliul Județean a fost convocat pentru ora 12.00, în vederea repartizării bugetului pentru anul 2022, a fost anulată din motive obiective.

PSD și-a arătat din nou colții, punând presiune pe consilierii județeni, președinți de organizații și chiar parlamentari.

Din păcate, unul dintre aceștia a cedat și a decis să își înainteze demisia, motiv pentru care inițiatorul, grupul PNL, a retras proiectele aflate pe ordinea de zi, până la clarificarea situației.

După o săptămână de tergiversări și încercări disperate de a împărți bugetul în funcție de interesele politice, PSD a „reușit” să blocheze repartizarea fondurilor către unitățile administrativ teritoriale, prin jocuri de culise.

Astfel, repartizarea celor 32.000.000 lei (320 miliarde lei vechi) către primării, sumă care reprezintă 6% din veniturile județului, va fi amânată pentru o dată ulterioară”, a transmis, luni, grupul consilierilor județeni ai PNL Teleorman, într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*