Laura Maria Căciulan, campioană națională la Body fitness junioare open

în Sport

Monica Vasilescu
laura caciulan

Alături de Beatrice Șerban, la Campionatul Național de Culturism și Fitness de la Iași, a concurat și Laura Maria Căciulan, o sportivă din Alexandria care s-a remarcat la categoria Body fitness junioare open.

Tânăra legitimată la CSS Teleorman a obținut locul întâi la secțiunea la care a participat, devenind, astfel, campioană națională.
”Această performanță a pornit din dorința de a arăta cât mai bine. Nu m-am gândit niciodată că am să ajung să particip la campionatul național. Totul a pornit de la orele de aerobic, acolo unde mergeam pentru întreținere. Există satisfacții, dar în spatele acestei performanțe există multă muncă, pasiune, dorința de a fi mai bun, dar și multe lacrimi și momente în care vrei să renunți”, ne-a spus campioana Laura Maria Căciulan.

Sportiva a ținut să-i mulțumească public omului care a stat în spatele său și în spatele celorlalți medaliați, Dumitru Florian, antrenorul s-a ocupat de culturiști în toată perioada de pregătire.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*