Ioan Niculae rămâne în închisoare! Decizia este definitivă

în Actualitate

Ioan Niculae rămâne în închisoare. Tribunalul Constanţa i-a respins, marţi, cererea de liberare condiţionată, iar decizia este definitivă.

„Admite contestaţia declarată de către D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanţa împotriva sentinţei penale nr.2420/10.11.2021, pronunţata in dosarul nr.7971/256/2021 al Judecătoriei Medgidia. Desfiinţează sentinţa penală contestată şi, soluţionând cauza, respinge, ca neîntemeiată, propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Niculae Ioan. Stabileşte termen de 3 luni, la expirarea căruia propunerea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită. Înlătură din sentinţa penala contestată dispoziţiile de admitere a propunerii de liberare condiţionata şi de punere în libertate a condamnatului”, se arată în minuta instanţei.  Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă. 

Pe 18 februarie 2021, patronul grupului Interagro a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*