liberinteleorman.ro

Incendiu de la o pătură electrică, într-un apartament din Roșiori

28 decembrie 2023
Advertisement

Un incendiu a izbucnit, joi, într-un apartament, la etajul 4, în municipiul Roșiorii de Vede. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare și o ambulanță SMURD.

Aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat de pe casa scării, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul a fost localizat la nivelul apartamentului.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, în aproximativ o oră și 40 de minute. Au fost distruse elementele de mobilier și produsele electrocasnice din două dormitoare, precum și zugrăveala de pe pereții întregului apartament.
Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 80000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la circa 20000 de lei.
Din primele cercetări efectuate, cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la o pătură electrică, lăsată sub tensiune, nesupravegheată, a transmis ISU Teleorman.

Din fericire, la acestă misiune nu s-au înregistrat victime. Cele 15 persoane autoevacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, ele întorcându-se în locuințe, în siguranță, după finalizarea intervenției.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Proiectul AgeNT – Agenția pentru Tinerii NEETS, la final

Următorul articol

Începe proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Alexandria, Centrului Școlar de Educație Incluzivă Roșiori de Vede și Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Teleorman”

Cele mai recente articole de Actualitate