liberinteleorman.ro

Gabriel Nădrag, nou șef al Poliției Locale Videle, urmărit penal într-un dosar de delapidare

Advertisement

Gabriel Nădrag, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Teleorman și, de curând, șef al Poliției locale Videle, este suspect într-un dosar de delapidare cu consecințe grave, deschis în perioada în care acesta făcea parte din conducerea Koyo – unul dintre principalii producători mondiali de rulmenți și sisteme de direcție auto.

Recent, potrivit unor surse, în cazul său a fost începută urmărirea penală in personam și a dobândit calitatea de suspect, deși până de curând era martor în dosar alături de alte persoane de la KOYO. Sursele noastre spun că toți cei implicați în dosarul complex au plecat „forțat” de la Koyo după ce s-au aflat manevrele și au fost angajați la instituții publice sau au ieșit la pensie.

Nădrag a fost mai inspirat și după ce a fost câteva luni subprefect și șef de Cabinet la Prefectura Teleorman s-a aciuat la Poliția locală din Videle, acolo unde ocupă o funcție tot prin controverse. Concursul la care a participat este unul extrem de discutat având în vedere că din comisie a făcut parte și un reprezentant al Prefecturii, adică un subordonat de-al său în momentul concursului.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Singurul primar USR-PLUS din Teleorman a trecut la PNL

Următorul articol

Cine vine în locul lui Bădălău la Curtea de Conturi a României

Cele mai recente articole de Actualitate