liberinteleorman.ro

Fiul lui Gelu Voicu – Tudor triumfă la Concursul Internațional de Interpretare Scherzo

19 iunie 2023
Advertisement

Fiul lui Gelu Voicu – renumitul interpret de muzică populară originar din Teleorman – îi calcă pe urme. Tudor, alături de o colegă de la Colegiul Național de Muzică George Enescu, din Capitală, au obținut distincții de apreciat. Micii muzicieni Ștefania Turcu și Voicu Tudor au câștigat Marele Premiu la Concursul Internațional de Interpretare Scherzo, la categoria vioară. Concursul, care se desfășoară anual, este unul dintre cele mai importante evenimente de muzică clasică, atrăgând tineri muzicieni talentați. Ștefania Turcu și Voicu Tudor au impresionat juriul cu interpretările lor remarcabile, demonstrând o tehnică excelentă și o sensibilitate artistică deosebită. Tudor Voicu are în palmares și premiul I Excelență la același concurs.

Concursul Scherzo își propune să motiveze tinerii în vederea dedicării timpului liber către manifestarea talentului lor și canalizarea emoțiilor în interpretare.

Cei doi tineri violoniști au reușit să transpună în sunete emoțiile și profunzimea compozițiilor abordate, reușind să impresioneze prin tehnica lor și prin expresivitate.

Marele Premiu obținut de Ștefania Turcu și Voicu Tudor vine ca o confirmare a muncii lor susținute și a talentului lor remarcabil. Această realizare notabilă nu numai că le aduce recunoaștere pentru viitorul lor în muzică, dar le și deschide noi uși și oportunități în carierele pe care le vor urma.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Aproape 15.000 de persoane testate pentru hepatitele virale în județul Teleorman

Următorul articol

Rețea care cultiva culturi de cannabis indoor, destructurată! Două persoane, în AREST

Cele mai recente articole de Actual