Edi Oprea vede purgatoriul din ochii altora

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

edi oprea

Toată lumea știe deja cine este Edi Oprea, fiindcă toată lumea s-a minunat la văzul acestuia în scaunul viceprimarului de Alexandria. Chiar dacă nu duce două fraze întregi, nici în vorbire, nici în scriere și, cu siguranță, nici în gând, Edi Oprea este chemat la emisiuni de televiziune în care își sapă singur groapa. Recent, Costi Bugean l-a invitat în emisiunea sa de la postul local de televiziune – Media Sud TV, acolo unde Edi a silabisit trei cuvinte. Asta nu ar fi rău, dacă puținele vorbe ar avea vreo noimă. Dar consilierul local pus de USL în a doua funcție de la Primăria Alexandria și decăzut la destrămarea legăturii dintre PSD și PNL se înhamă la unități de bază ale vocabularului cărora nu le pricepe sensul. După o emisiune de o oră în care Edi Oprea s-a făcut remarcat prin ținuta potrivită mai degrabă pentru spart semințe între blocuri decât pentru o ieșire televizată (purta un tricou de un albastru infinit – foto), reprezentantul PNL a conchis maiestuos: ”clasa politică trebuie trecută prin purgatoriu”.

Da, Edi Oprea, suntem de acord cu tine acum. Dar ceea ce nu conștientizezi tu, fiindcă ți-au dat unii aripi să zbori mai sus decât acestea te pot ține, este că purgatoriul pe care-l invoci (sperăm că știi ce înseamnă) trebuie să înceapă cu tine. În momentul în care nu vor mai fi oameni politici precum ești tu puși în funcții de răspundere atunci vom avea o administrație prolifică și o clasă politică notată cu cifre mai mari decât cele pe care le citim pe lateralul trenului.

P.S.: Dragă Edi, nu e musai să te îmbraci în costum cu papion când ieși în lume, dar măcar o îmbrăcăminte care să-ți acopere părul de pe piept ar fi indicat să-ți pui pe corp. E un minim respect față de tine însuți și față de cei care au avut neinspirația și răbdarea să te privească vreme de o oră la televizor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*