liberinteleorman.ro

Echipa de baschet feminin CSM Alexandria îi invită pe suporteri la derby

14 decembrie 2023

CSM Alexandria vă invită la baschet feminin. Cu o poziție fermă pe prima treaptă a clasamentului, CSM Alexandria se pregătește să întâmpine o competiție acerbă în fața echipei cu tradiție în baschetul feminin, CS Olimpia București. Meciul promite o luptă intensă și un spectacol de excepție pentru toți iubitorii baschetului.

CSM Alexandria a reușit să se impună în această ediție a Ligii I prin determinare, abnegație și joc de echipă remarcabil. Cu fiecare meci, echipa a demonstrat că este hotărâtă să cucerească titlul și să-și consolideze statutul de lider.

„Echipa feminină de baschet CSM Alexandria îi invită pe suporteri să fie alături la un meci foarte interesant, contra celor de la CS Olimpia București, meci contând pentru Liga I.Partida va avea loc la Sala Sporturilor din Alexandria, vineri, 15 decembrie, ora 16.00. CSM Alexandria este pe prima poziție în clasament, iar Olimpia este un club cu veche tradiție în baschetul feminin, în special la nivel juvenil. Mult succes fetelor!”, a anunțat clubul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Grefierii din Teleorman, în a cincea zi de grevă. Vor continua protestul până la soluționarea revendicărilor

Următorul articol

Mașină răsturnată, la Zimnicea: Un tânăr a ajuns la spital

Cele mai recente articole de Actualitate