liberinteleorman.ro

Drăgușin a DISTRUS Alexandria, dar se laudă că lucrează în tot orașul

27 februarie 2024

Victor Drăgușin este primarul care promite progres în Alexandria de 20 de ani, dar a adus doar dezamăgire.

În ciuda promisiunilor grandioase și a asigurărilor constante că lucrările sunt în plină desfășurare, realitatea din Alexandria pare să fie una departe de declarațiile entuziaste ale primarului Victor Drăgușin. Sub sloganul #reconstruimAlexandria, edilul se laudă cu proiecte finanțate din bani europeni, însă locuitorii orașului nu sunt la fel de încântați de ceea ce se întâmplă în realitate.

Primarul Drăgușin a anunțat cu mândrie că se lucrează intens în întregul oraș, folosind fonduri europene pentru a construi piste pentru bicicliști și pentru a reconstrui și moderniza străzi și trotuare. Cu toate acestea, cetățenii care locuiesc în zonele vizate nu împărtășesc același entuziasm.

Punctul de fierbere pare să fie, pe lângă centrul orașului, lucrările efectuate pe Strada Dunării, Strada Ion Creangă și Strada București. Oamenii semnalează că pistele pentru bicicliști sunt înguste și reprezintă un pericol la ieșirea din scări, iar trotuarele sunt realizate necorespunzător de către muncitorii care, în unele cazuri, nu poartă echipament de protecție.

Adevărul din spatele sloganelor

Cu toate promisiunile primarului Victor Drăgușin și cu hashtag-ul #reconstruimAlexandria, pare că realitatea din teren este mult sub așteptări. Locuitorii se confruntă cu piste de biciclete periculoase și trotuare neadecvate, subminând încrederea în abilitatea administrației locale de a duce la bun sfârșit proiectele propuse.

Advertisement

8 Comments

  1. Dece domnule primar ați strimtat carosabilul .până acum se cerea să fie larg , acum că sunt mașini mai multe le strimtati. Ați distrus centrul orașului,ce este în Ucraina așa este la noi în oraș daca asta se mai numește oraș ,este pur și simplu la cum arată o comună acolo și ea.DORMITI BINE DL.PRIMAR .ATI INCEPUT DE LA IAICA SI NU ESTE TERMINAT NIMIC VA BATETI JOC DE OAMENI ASTIA CARE VA PUS IN SCAUN, RUȘINE DL.PRIMAR,DE TREI ORI RUSINE..CREDETI CA MA INTERESEAZĂ UNDE A FOST UM,NU DL PRIMAR CENTRUL ORAȘULUI MA INTERESEAZĂ,.RUSINE.

  2. In ultimul timp, în toată România, se sparge asfaltul, se pune asfalt, se sparg trotuare, străzi etc. Pleașcă numita PNRR, Anghel Saligny sau fonduri de la CNI se vrea a fi catalogată ca fiind sursa unor „realizari” și cetățenii să mai fie prostiti pentru inca 4 ani.

  3. Dacă se face ceva… de ce se face? Dacă nu se face… de ce nu se face ? Cum să renovezi fără să spargi ? Indicat ar fi sa postați și poze cu reabilitările și renovarea, așa ar fi corect !

    • Dacă se face, totuși, ceva, să se facă așa cum trebuie, nu în bătaie de joc. Renovezi tot orașul în același timp și lași totul spart luni întregi? Așa se „renovează”? Am dori să postăm cu reabilitarea, dar unde e reabilitat?

  4. Daca pe strada Dunarii au luat aproape jumate din prima banda pentru trotuar pe str Bucuresti la intrare au luat prima banda pentru parcari si de cele mai multe ori trebuie sa astepti culoarea verde de mers inainte ca sa faci dreapta si in felul acesta se fac cozi uneori pana sus inainte de pod ….cel care a gandit si proiectat toate aberatiile astea dupa parerea mea sigur nu are permis de conducere si nu stie ce inseamna fluidizarea traficului si apropo de centru de cateva sap se tot aude prin oras ca firma care se ocupa de lucrari ar fi intrat in insolventa asa ca …..probabil va fi gata si centru odata cu stadionul si casa de cultura peste 15-20 de ani cu putin noroc

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Doi șoferi, prinși beți criță în traficul din Teleorman

Următorul articol

Avertizare de ceață! Recomandările polițiștilor teleormăneni

Cele mai recente articole de Actualitate