liberinteleorman.ro

Doi bicicliști, victime ale conducătorilor auto într-o singură zi

14 martie 2023

Doi bicicliști au fost, marți, victime ale conducătorilor auto în două accidente separate.

Primul accident a avut loc la Botoroaga.

La data de 14 martie, a.c., ora 13.16 , polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 503, în localitatea Botoroaga, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Videle au constatat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul București, conducea o autoutilitară pe DJ 503, din direcția de deplasare Drăgănești Vlașca către Videle, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Botoroaga, județul Teleorman.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului în vârstă de 56 de ani, fiind transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, potrivit IPJ Teleorman.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a petrecut la Roșiorii de Vede.

La data de 14 martie, a.c., ora 19.00 , polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasată la fața locului echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede a constatat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Dracea, județul Teleorman conducea un autoturism în municipiul Roșiori de Vede, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroșat un pieton, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului în vârstă de 57 de ani, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Șirul de minciuni privind accidentul feroviar – În gara Roșiori s-au vândut bilete în continuare

Următorul articol

Dublă lansare de carte – autor Ion Alexandru Stănescu

Cele mai recente articole de Accident

Eveniment rutier în localitatea Botoroaga, o mașină s-a răsturnat. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, un SMURD și un echipaj