liberinteleorman.ro

Detectoare de fum în 53 de locuințe, din Purani, Siliștea Gumești, Călugăru și Traian

17 aprilie 2024

53 de locuințe, din localitățile Purani, Siliștea Gumești, Călugăru și Traian sunt de astăzi #MAI sigure datorită campaniei #Detector_pentru_viață”.

🧑‍🚒 Pe lângă instalarea detectoarelor, pompierii teleormăneni și personalul serviciilor voluntare pentru situații de urgență au instruit familiile beneficiare cu privire la modul de utilizare și întrebuințare a acestor dispozitive.

🧯La fiecare casă, au fost lăsate și materialele de informare preventivă din cadrul campaniilor naționale – „Împreună pentru siguranță”, care are ca obiectiv reducerea numărului de victime generate de incendiile de locuințe în rândul persoanelor vârstnice, precum și materialele din cadrul celorlalte campanii, respectiv – RISC – „Renunță, Improvizațiile sunt Catastrofale”, „Ai grijă la cea mai mare grijă – Siguranța copilului tău” și „Stop incendiilor de vegetație uscată!”.

❗️Fiți responsabili și instalați detectoare de fum, monoxid de carbon și de gaze în locuințe! În caz de pericol, acestea vor declanșa alarma în timp util și, în acest fel, veți putea reacționa la momentul potrivit❗️

📣 ATENȚIE❗️Detectoarele nu alertează în mod automat autoritățile, nu sunt interconectate cu sisteme de stingere a incendiilor – rolul lor este doar de avertizare a ocupanților construcției de izbucnirea unui incendiu sau prezența monoxidului de carbon.

ℹ️ Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

CNAIR anunță progrese pe drumul care a creat dificultăți șoferilor, la Moșteni

Următorul articol

Oficial, Alexandria are doar 11 wc-uri „în fundul curții”

Cele mai recente articole de Actual