liberinteleorman.ro

Deputatul Ică Calotă, inițiativă legislativă privind reglementarea modalității de raportare a stocurilor la produsele agricole

28 martie 2022

Deputatul PNL – Ică Calotă are, împreună cu mai mulți colegi din Parlament, o inițiativă legislativă privind reglementarea modalității de raportare a stocurilor la produsele agricole.

Luând în considerare prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, cu modificările și completările ulterioare, având în vedere situația conflictuală actuală, este necesar a se cunoaște stocurile de producție agricolă de importanță vitală pentru populație pe timpul unei situații de criză, conflictuale sau de urgență.

Legea stabilește modalitatea de raportare a stocurilor la produsele agricole de către producătorii agricoli, depozitarii și procesatorii la nivel național, că produsele agricole pentru care partenerii din sectorul agricol au obligația furnizării de date statistice de evidență a stocurilor se stabilește prin ordin de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltări Rurale din lista produselor agricole prevăzute în Anexa 1 la Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Doi copii răniți de un adolescent de 17 ani la o cursă ilegală de mașini

Următorul articol

Cum te poți distra online în 2022?

Cele mai recente articole de Agricultură