liberinteleorman.ro

Curățarea terenurilor prin incendiere este INTERZISĂ

18 iunie 2024

ISU Teleorman face apel la deținătorii de terenuri să nu dea foc miriștilor sau resturilor de vegetație.

“📣 Oameni buni, este o perioadă foarte dificilă pentru noi toți, #CANICULĂ cu temperaturi de peste 35°C 🌡, care implică un risc mare de incendii de vegetație uscată ce pot pune în pericol viața și bunurile materiale ale semenilor noștri.

👨‍🚒🙏 Vă rugăm și, totodată, facem #apel la #responsabilitate din partea fiecărui cetățean de a înceta să folosească focul deschis pentru igienizarea terenurilor agricole ori pentru a distruge resturile menajere din apropierea locuințelor!

ℹ Curățarea terenurilor prin incendiere este #INTERZISĂ⛔❗

👨‍🚒 De ce❓Pentru că aceste incendii se propagă rapid prin vegetația uscată și pun în pericol culturile agricole din apropiere, pădurile, locuințele cetățenilor și chiar viețile omenești. De asemenea, fumul generat de aceste arderi necontrolate poate afecta grav traficul rutier!

😔 Vă reamintim faptul că, în ultimele 24 de ore, echipajele operative ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman au intervenit pentru stingerea a nu mai puțin de 7 incendii de vegetație uscată și miriște, ceea ce a condus la un consum sporit de resurse, atât umane, cât și materiale”, potrivit ISU.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident rutier pe DJ504: 6 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Următorul articol

Minor de 14 ani, acroșat de un șofer care a părăsit locul accidentului

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate