Consilierul lui Victor Drăgușin, surprins în timp ce duce oameni cu taxi-ul la vot

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

În cursul zilei votului, unul dintre consilierii personali ai candidatului PSD, Victor Drăgușin, Nicolae Voicu, a fost văzut în zona cimitirului, unde sunt cazați în module mai mulți cetățeni din fostele locuințe sociale ale Alexandriei, în timp ce urca votanți în taxi.

Situația nu este ieșită din comun, de vreme ce aceste practici ale PSD-ului local sunt destul de vechi și se aplică la fiecare scrutin. Iar votanții din zona cu pricina au fost întotdeauna folosiți în scopurile acestea, fiind ținuți în sărăcie, pentru a răspunde întotdeauna prezent, atunci când li se oferă o mică pomană.

Nicolae Voicu este consilier al primarului Victor Drăgușin de mulți ani și este cunoscut ca fiind unul dintre loialii PSD-ului local.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*