liberinteleorman.ro

Comedia „Bărbatul perfect defect” vine la Alexandria!

10 mai 2024

Pe 14 mai, ora 19:00, Alexandria va intra într-o incursiune în lumea amuzantă și plină de viață a comediilor teatrale. Rotari Entertainment prezintă spectacolul „Bărbatul Perfect Defect”, sub regia talentatului Radu Gabriel, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din oraș.

Povestea comedia „Bărbatul Perfect Defect” explorează iubirea, fericirea și idealul într-un mod captivant și plin de umor. Prin acuratețea personajelor și dialogurile savuroase, spectacolul aduce în prim-plan un bărbat aparent perfect, dar cu o colecție impresionantă de defecte. Cu o viziune unică și interesantă, comedia își propune să sublinieze că nimeni nu este perfect și că farmecul stă adesea tocmai în imperfecțiuni.

Prin prisma interpretării convingătoare a actorilor Luminița Bucur, Oleg Apostol și Maria Radu, dar și a regiei iscusite a lui Radu Gabriel, spectatorii vor fi martorii unei serii de situații pline de haz și învățăminte.

„ALEXANDRIA – 14 mai, Centrul Multifuncțional pentru Tineri, de la ora 19:00. Bărbatul perfect defect – Iubire, fericire, ideal. Am găsit bărbatul perfect defect. Are numai defecte. Așa cum îi stă bine unui bărbat”, au transmis organizatorii.

Bilete online: https://m.iabilet.ro/bilete-alexandria-barbatul-perfect-defect-97152/?q=Barbatul

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Copil de 11 ani, strivit de un budoexcavator, la Orbeasca

Următorul articol

Ce își propun liderii partidelor din Teleorman în debutul campaniei electorale – EXCLUSIV

Cele mai recente articole de Cultură

Miniexpoziția „Județul Teleorman pe hărți istorice”, la muzeu

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, deschide marți, 14 mai 2024, ora 11.00, miniexpoziția„Județul Teleorman pe hărți istorice”.       Organizată cu ocazia „Zilei Județului Teleorman”,miniexpoziția prezintă reproduceri ale

9 Mai – Zi cu triplă semnificație

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, organizează o serie de activități culturale dedicate zilei de 9