Cătălin Moroșanu, invitat special la Alexandria

în Actualitate/Actualitatea politică/Sport

Monica Vasilescu

MorosanuKickboxerul și pugilistul român profesionist la categoria grea Cătălin Moroșanu este așteptat la Alexandria, în luna februarie. Acesta a fost invitat să ia parte la un campionat de fotbal în sală, organizat de șeful TNL Teleorman, Cătălin Burcescu.

Cupa județeană de fotbal, aflată la a doua ediție, va avea loc între 14 și 15 februarie 2015 și vor participa 24 de echipe din tot județul, care vor fi recompensate cu premii la final. Pe lângă renumitul luptător, a cărui afiliere politică este cunoscută, organizatorii vor avea invitați oameni din conducerea județeană și națională a PNL, dar și din organizația de tineret a partidului.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*