liberinteleorman.ro

Cât mai câștigă un comisar de mediu în Teleorman

17 noiembrie 2023
Advertisement

În contextul unei societăți tot mai conștiente de problemele mediului înconjurător, comisarii de mediu joacă un rol crucial în monitorizarea și aplicarea legislației privind protecția mediului. Însă, în timp ce rezultatele muncii lor lasă de dorit, remunerația acestora devine subiect de discuție.

Garda de Mediu Teleorman se confruntă cu provocări variate în asigurarea respectării normelor de mediu, iar comisarii de mediu ar trebui să fie în prima linie a acestei lupte. Însă, unii dintre aceștia luptă… pentru bani.

Am primit, publicăm

Cât mai câștigă un comisar de mediu? Că treaba pe care o face știm… 8.537 lei lunar, sumă compusă din: 7.470 lei – salariu de bază + 720 lei spor condiții vătămătoare, căci altfel te mușcă mouse-ul de mână și îți sare tastatura în cap + 347 lei indemnizație de hrană. Numele lor la stâlpul rușinii mediului: Horumbă Gabriela Sanda, Simionescu Cristian Emil, Zarzar Cristian Constantin, Tecsor Florinel Eugen, Iancu Catalin Dan, Ograzeanu Costin!!! Ba vor retroactiv banii pe un an jumătate în urmă, indexați cu rata inflației și cu dobânda legală penalizatoare!!! Numai lu ăla micu: Lungu Mădălin i-a dat Tribumalul Teleorman eject, motivul fiind clar:, ,Bă, tu ești comisar ,,pârât”, chiar dacă o faci pe reclamantul! Lipsesc din această listă Mihai Șerban și Andrei Viorica, singurii comisari adevărați, care cu profesionalism și modestie duc greul în inspecțiile de mediu! Restul: „la plăcinte înainte, la război înapoi”.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Handbaliștii vă invită la meci

Următorul articol

Accident, la Vitănești – O tânără a ajuns la spital

Cele mai recente articole de Actualitate