liberinteleorman.ro

Carmen își duce noua carte acasă! ”Purgatoriul Nebunilor” va fi lansată la Roman, Neamț

7 mai 2018

Monica Vasilescu

Seria lansărilor continuă. Ulterior volumelor de iubire – ”Secretul”, ”Justițiarul” și ”Avatar” – Carmen Dumitrescu, jurnalist și scriitor, oferă publicului său “Purgatoriul nebunilor”, o carte despre o altfel de dragoste, apărută din ideea de dreptate, care se poate face și din cuvinte.

Cartea, scrisă cu umor și simț de răspundere (pentru că orice asemănare cu personaje reale este absolut intenționată), a trecut printr-o serie de lansări la care au putut fi prezenți cititori din mai multe zone ale țării și chiar din afară, pentru că ”Purgatoriu nebunilor„ a fost prezentată și la Bruxelles. Acum, cartea va ajunge la Roman, împreună cu autoarea ei, Carmen fiind invitată să le vorbească oamenilor din județul său de proveniență, Neamț. În municipiul Roman, mai exact, va întâlni Carmen Dumitrescu admiratorii scrisului său, la un eveniment care se anunță a fi frumos și armonios. RomanArt Gallery este gazda lansării de carte, care va avea loc vineri, 11 mai 2018, la ora 17.00.

Oamenii din zonă sunt curioși să răsfoiască volumul, fiindcă recenziile de până acum au arătat că povestea din Teleorman, județul în care și-a desfășurat activitatea autoarea în ultimii 10 ani, este una plină de savoare și de situații în care se pot regăsi mulți cei care iubesc din interes și au o ascensiune socială întocmai. Carmen promite discuții prietenești cu toți cei care vor dori să afle amănunte din stările femeii de serviciu ajunsă parlamentar, revenind, ulterior, la condiția sa naturală, pentru că, în carte, morala istorisirii duce spre vindecarea prin conștientizare, adică prin recunoașterea propriei existențe nemascate.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Două jucătoare de la Universitatea Alexandria, convocate la naționala U 16

Următorul articol

Tatiana Sandu își apără pesediștii la CNCD

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la