liberinteleorman.ro

Calificare în șaisprezecimile Cupei României pentru Universitatea Alexandria

29 octombrie 2018

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul plin cu evenimente pentru clubul de fotbal feminin CS UNIVERSITATEA ALEXANDRIA. Astfel,  în perioada 26-27 octombrie grupa U 16 a clubului alexăndrean a participat la un turneu organizat de Școala Americană, la București, unde a obținut locul III. La acest turneu au mai participat echipe precum: Dream Team Bucuresti, Independența Baia Mare, Activ Slobozia.

Al doilea eveniment a avut loc la Alexandria, sâmbătă 27 octombrie,  pe terenul Liceului Tehnologic nr 1, unde echipa U 14 a Universității a câștigat  în cadrul primului turneu din Campionatul Național U 14 împotriva echipei CSS Târgoviște, cu scorul de 4-2, primul meci iar în al doilea meci a trecut de Colțea Brașov cu scorul de 2-1, fiind pe primul loc după primul turneu într-o grupă din care mai face parte Dunărea Giurgiu și ACS Girls Team Teleorman.

Săptămâna s-a încheiat cu o victorie a echipei de senioare,  în Cupa României, la Filiași, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Andra Olaru și Ana Maria Vasile 2. Astfel, după victoria obținută, Universitatea Alexandria s-a calificat în faza următoare a Cupei României la fotbal feminin. Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea a fost următoarea: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Cristina Trifu, Andreea Diță (Elena Frîncu 46), Patricia Jderu, Andra Olaru, Genoveva Roșie, Cătălina Panait și Ana Maria Vasile. Rezerve: Georgiana Seceanu și Otilia Durlă.

Următorul meci al echipei din Alexandria va avea loc duminică, pe stadionul Municipal din Alexandria, de la ora 11.00, împotriva echipei campioane, U Olimpia Cluj-Napoca.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Campionatul Național U 15 (2004-2006) fotbal feminin

Următorul articol

Caravana „Moromeții 2” ajunge la Alexandria

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.