Calificare în șaisprezecimile Cupei României pentru Universitatea Alexandria

în Sport

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul plin cu evenimente pentru clubul de fotbal feminin CS UNIVERSITATEA ALEXANDRIA. Astfel,  în perioada 26-27 octombrie grupa U 16 a clubului alexăndrean a participat la un turneu organizat de Școala Americană, la București, unde a obținut locul III. La acest turneu au mai participat echipe precum: Dream Team Bucuresti, Independența Baia Mare, Activ Slobozia.

Al doilea eveniment a avut loc la Alexandria, sâmbătă 27 octombrie,  pe terenul Liceului Tehnologic nr 1, unde echipa U 14 a Universității a câștigat  în cadrul primului turneu din Campionatul Național U 14 împotriva echipei CSS Târgoviște, cu scorul de 4-2, primul meci iar în al doilea meci a trecut de Colțea Brașov cu scorul de 2-1, fiind pe primul loc după primul turneu într-o grupă din care mai face parte Dunărea Giurgiu și ACS Girls Team Teleorman.

Săptămâna s-a încheiat cu o victorie a echipei de senioare,  în Cupa României, la Filiași, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Andra Olaru și Ana Maria Vasile 2. Astfel, după victoria obținută, Universitatea Alexandria s-a calificat în faza următoare a Cupei României la fotbal feminin. Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea a fost următoarea: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Cristina Trifu, Andreea Diță (Elena Frîncu 46), Patricia Jderu, Andra Olaru, Genoveva Roșie, Cătălina Panait și Ana Maria Vasile. Rezerve: Georgiana Seceanu și Otilia Durlă.

Următorul meci al echipei din Alexandria va avea loc duminică, pe stadionul Municipal din Alexandria, de la ora 11.00, împotriva echipei campioane, U Olimpia Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*