liberinteleorman.ro

Alegeri, în Teleorman! Votul tău contează! Ștampila e puterea ta!

Într-o democrație autentică, votul nu este doar un drept, ci și o responsabilitate fundamentală. Este puterea ta de a decide direcția în care se îndreaptă comunitatea ta. De aceea, este esențial să nu lăsăm pe nimeni să ne fure această putere.

Prin vot, îți exprimi opiniile și valorile, influențând politicile și deciziile care îți afectează viața de zi cu zi. Este singura modalitate prin care poți contribui activ la conturarea viitorului județului Teleorman și al întregii țări. Fără acest drept, democrația se transformă într-o simplă iluzie.

Protejarea voturilor este crucială pentru a menține puterea decizională în mâinile poporului. Corupția și manipularea electorală sunt inamici ai democrației, încercând să ne răpească această putere. Nu putem permite ca aceste forțe să submineze integritatea procesului democratic.

Județul Teleorman, situat la doar 90 de kilometri de București, merită să fie un județ dezvoltat și respectat. Avem resurse, avem potențial uman și natural, dar pentru a valorifica aceste lucruri trebuie să fim activi și implicați.

Dragi teleormăneni, nu lăsați pe nimeni să vă fure votul. Folosiți-vă de acest drept cu responsabilitate și conștientizare. Este șansa noastră de a influența pozitiv viitorul comunității noastre. Fiecare vot contează, fiecare voce contează. Votul tău este puterea ta – folosește-l!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Haralambie Epure, scrisoare deschisă către cetățenii Alexandriei

Următorul articol

Marius Stancu: un om onest și profesionist, în politică

Cele mai recente articole de Actualitate