liberinteleorman.ro

Ajutor pentru încălzirea locuinței, la Drăgănești Vlașca

26 septembrie 2022

Consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile pentru ajutorul de încălzire a locuinței sau pentru suplimentu de energie sunt așteptați să depună solicitările în vederea accesării sprijinului acordat la Primăria Drăgănești Vlașca.

„Stimați cetățeni, începând cu data de 01.10.2022, Compartimentul de Asistență Socială va asigura preluarea documentelor necesare acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței și pentru suplimentul de energie, sezonul rece 2022 –2023. Astfel, consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile sunt așteptați să depună solicitările în vederea accesării ajutorului începând cu data de 01.10.2022, până cel târziu în data de 20.11.2022.

Ajutorul și suplimentul se pot solicita și ulterior datei menționate mai sus, urmând ca dreptul să se stabilească conform prevederilor legale. Ajutorul pentru încălzirea locuinţei pentru perioada sezonului rece (01 noiembrie 2022– 31 martie 2023) se acordă familiilor şi persoanelor singure cu domiciliul sau, după caz, reşedinţa în comuna Drăgănești-Vlașca, în funcție de venitul net mediu lunar pe membru de familie, dar și în funcție de sistemul de încălzire a locuinței utilizat: energie termică, gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi (lemne) și/sau petrolieri.

Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică, gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi și/sau petrolieri beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 1.386 lei în cazul familiilor şi 2.053 lei în cazul persoanelor singure și nu dețin bunuri mobile și imobile în proprietate, care să ducă la excluderea acordării acestui drept. Vă mulțumesc pentru sprijin și colaborare”, a spus primarul Ionuț Ciprian Ciuperceanu.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cursuri de lucrători comerciali și agenți de securitate pentru tinerii șomeri

Următorul articol

Deputatul Ică Calotă susține un examen de Bacalaureat mai bine adaptat vremurilor

Cele mai recente articole de Administratie