liberinteleorman.ro

Afaceriști din Teleorman, în Topul Naţional al Firmelor Private din România

27 octombrie 2015

Monica Vasilescu

IMG_6171Unii dintre cei mai importanți oameni de afaceri din țară s-au întâlnit, în data de 27 octombrie 2015, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru a lua parte la Topul Naţional al Firmelor Private din România. Evenimentul anual are o tradiţie îndelungată şi vizează recunoaşterea meritelor întreprinzătorilor, precum şi promovarea celor mai performante întreprinderi. IMG_4121La Topul din acest an au luat parte în jur de 700 de persoane: reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale, ai partenerilor sociali, ai organizaţiilor întreprinzătorilor şi mediului de afaceri. Din mijlocul celor prezenți nu putea lipsi Maria Stoian, președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Teleorman, căreia i s-a alăturat omul de afaceri Eugen Pîrvulescu, unul dintre posesorii de diplomă. Locuri în topul ediției cu numărul XXIII ocupă și alți reprezentanți ai mediului de afaceri de la noi, dar o distincție aparte a primit societatea Eurosiloz din Alexandria, ocupanta locului I la Performanță Globală (IPGA), la categoria întreprinderi mijlocii.

Festivitatea de premiere a constat în decernarea de trofee pentru cele mai performante companii din clasamentele naționale generale și pe domenii de activitate, acordarea de premii pentru excelență în domeniul responsabilității sociale, premii speciale pentru performanțe deosebite și excelență în afaceri.

Evenimentul a început cu discursul Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din Romania (CNIPMMR), urmat de alocuţiunea prim-ministrului Victor Ponta și alte intervenții ale reprezentanţilor autorităţilor, partenerilor şi invitaţilor speciali.

După decernarea premiilor, întreprinderile recompensate au avut posibilitatea prezentării propriilor servicii şi produse în cadrul Târgului Serviciilor/Produselor de Excelenţă pentru Întreprinderi, organizat pentru prima dată în cadrul acestui top.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Colegiul Național “Al.D. Ghica” a celebrat 49 de ani de la înființare

Următorul articol

Atleții CSS Alexandria, premianți la Cupa de toamnă

Cele mai recente articole de Actualitate