Accident grav pe centură: bărbatul este în stare gravă la UPU Alexandria, iar femeia decedată

în Actualitate

Monica Vasilescu

Pe linia de centură (DJ 703), în dreptul localității Buzescu, a avut loc un accident cu două victime. La fața locului, a intervenit Detașamentul de Pompieri Alexandria, alături de Descarcerare, SMURD, ASAS cu 10 subofițeri ISU Teleorman. 
Conform primelor informații primite de la Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU, accidentul s-a soldat cu două victime, un bărbat și o femeie. Barbatul este în stare gravă la UPU Alexandria, iar femeia decedată. La sosirea echipajelor de intervenție, cele două victime erau încarcerate. Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

Potrivit datelor de la Poliție, impactul a avut loc între un autoturism și o  autoutilitară, iar cauza a fost nerespectarea indicatorului „stop”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*