22 polițiști din Teleorman au fost avansați în grad

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

avansari politie (1)De Ziua Națională a României, 22 cadre polițienești din Teleorman au urcat o treaptă profesională. Merituoșii au primit epoleții de la inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Teleorman, comisar-șef Valentin Dumitrașcu, căruia i-au stat alături cei doi inspectori adjuncți Marian Mitrana și Emil Stănimir.

Așa cum se întâmplă în fiecare an, 1 Decembrie adună laolaltă oamenii legii care avansează profesional. Pe același principiu, astăzi, după intonarea Imnului Național și prezentarea semnificației istorice a Zilei Naționale a Româavansari politie (3)niei, de către șeful Direcției Județene Teleorman a Arhivelor Naționale, Cătălin Zarzără, 22 poliţişti teleormăneni au fost avansaţi la gradul profesional următor, unii dintre aceştia fiind ridicaţi în grad înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne privind avansareaavansari politie (2) în grad a ofițerilor de la IPJ Teleorman, Nelu Marian Brânzărea a devenit comisar șef, Mihai Popescu – comisar, Alexandru Dumitrescu și Nicolae Dumitru – subcomisar de poliție, Emil Gabriel Enache și Daniel Ioan Mareș – inspector principal de poliție, Emil Ionuț Slav – comisar șef, Andreea Elena Sandu – agent principal.

Pentru merite excepționale, au fost avansați înainte de termen agenții de poliție: Adrian Puică și Ionel Ciubot – agent șef principal, Ionuț Adrian Coman, Cătălin Cune, Paul Dan Gresan, Florin Cătălin Olteanu, Marian Roșu, Marian Ruscu, Valentin Nicușor Soare – agent șef adjunct, Laurențiu Mihail Cioc, Bogdan Constantin Peța, Costin Stelică Siteavu, Ionuț Costel Soare, Mirel Ionuț Stuparu – agent principal.

”Ziua Națională a României este un moment special, marcat de speranță, de recunoaștere și de solidaritate. 1 Decembrie reprezintă esența poporului român, o realitate care îmbină istoria cu metafizica, o pagină sublimă a istoriei românești care, prin măreția ei, a desăvârșit unitatea națională a întregii națiuni române. Pentru istoria noastră națională, Marea Unire de la 1918 reprezintă evenimentul cel mai important care semnifică împlinirea idealului românesc, de a trăi liber într-un singur stat național unitar. La mulți ani, România! La mulți ani, dumneavoastră!”, le-a spus Valentin Dumitrașcu polițiștilor.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*