liberinteleorman.ro

13 persoane, la spital după un accident grav între un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de marfă

5 noiembrie 2022

Accident grav în Alexandria: 13 persoane au ajuns la spital în urma coliziunii între un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

Astăzi de dimineață, la ora 04.02, pe numărul unic pentru apeluri de urgență s-a anunțat producerea unui accident rutier în municipiul Alexandria, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieșite, acuzând leziuni ușoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz și una din autocamionetă.

13 persoane, cu vârste între 25 și 65 de ani, cu leziuni ușoare, conștiente și cooperante, au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pentru gestionarea optimă a acestui eveniment, salvatorii teleormăneni au intervenit cu 6 ambulanțe SAJ, un SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), o mașină de stingere și o autospecială de descarcerare.

După asigurarea măsurilor P.S.I., cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări, potrivit ISU Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

A fost PRINS teleormăneanul care a furat 60.000 de euro de la Poștă – VIDEO

Următorul articol

Florin Piersic nu știe cum îl cheamă pe ministrul Culturii: “Româșcuță? Românuță? Cum îl cheamă măi?”

Cele mai recente articole de Accident

Autoturism răsturnat, la Moșteni!

Eveniment rutier pe raza localității Moșteni, un autovehicul s-a răsturnat. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD,