Zorinel Niculcea nu mai este prefect la Giurgiu

în Actualitate

Monica Vasilescu

zorinelFostul prefect de Teleorman, numit în primăvara anului trecut reprezentantul Guvernului în teritoriu la Giurgiu, a fost destituit din funcție. Așa cum procedează mai toate guvernele noi, și al lui Grindeanu a decis să schimbe o parte din prefecți, urmând și alții în viitorul apropiat. Executivul a adoptat în ședința de Guvern din 12 ianuarie 2017 o serie de hotărâri privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice. Primul act normativ aprobat în acest sens l-a avut protagonist pe prefectul de la Giurgiu, Zorinel Niculcea:

HOTĂRÂRE privind aplicarea mobilității pentru domnul Niculcea Zorinel din funcția publică de prefect al județului Giurgiu în funcția publică de inspector guvernamental.

HOTĂRÂRE privind exercitarea cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Giurgiu de către doamna Crișu Nina-Carmen.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*