Zorinel Niculcea e prefect „tehnocrat” de Giurgiu

în Actualitatea politică

zorinelCarmen Dumitrescu

În România multe lucruri ar fi amuzante dacă n-ar fi dureroase. De aceea, o realitate situată la granița dintre amuzant și dureros este comportamentul guvernului Cioloș, care schimbă prefecții susținuți politic cu „tehnocrați” liberali. Pentru cine nu crede asta, exemplul cel mai bun este cel al liberalului teleormănean Zorinel Niculcea, uns în ședința de astăzi a Guvernului prefect de Giurgiu. Zorinel a fost și prefect de Teleorman în două rânduri, lucrând la un moment dat cot la cot cu actualul prefect. În esență, Zorinel a fost unul dintre cei mai slabi prefecți ai noștri și încă ne amintim gafele lui atât în relația cu presa, cât și cu responsabilitățile din fișa postului. Dar Zorinel e tehnocrat, evident. Așa că așteptăm ca și la Teleorman să fie înlocuit „tehnocratul” actual cu „tehnocratul” liberal, ca să se calmeze toate spiritele și să poată și ai noștri să se comporte bărbătește. Că până acum, n-am văzut decât mahala pe toate fronturile.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. In ce hal a ajuns ROMANIA!!!!!Toti analfabetii, toate nulitatile, toate leprele, hotii, curvele si cazaturile au functii de conducere!!!!de ras si de voie buna fratilor!!!!

  2. Din câte îmi amintesc eu, dl Niculcea a fost soluția salvatoare a PNL Teleorman la acea vreme după ce personaje cu pregătire îndoielnică au încercat să ocupe si chiar au reușit să se compromită. Dl Niculcea are pregătire corespunzătoare nu facultăți la X si 0 așa cum au destule personaje din politică telormaneană. A fost director la DADR Teleorman si a reușit să reformeze activitatea. Nu merită aceste „răutăți” …

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*