liberinteleorman.ro

Ziua Porților Deschise la MAI: Activități dedicate copiilor în Pădurea Vedea

30 mai 2022

Ziua Porților Deschise la Ministerul de Interne. Evenimentul este dedicat în special copiilor. Angajații MAI le-au pregătit copiilor o mulțime de surprize, de la expoziția de autospeciale la demonstrații și ateliere.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, mâine, 31 mai 2022, în Parcul Pădurea Vedea din municipiul Alexandria, în intervalul orar 10.00 – 14.00, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (pompieri, polițiști și jandarmi) le-au pregătit copiilor o serie de activități plăcute și interactive, menite a-i învăța să-și protejeze viața și sănătatea, prezentarea tehnicii de intervenție specifică fiecărei arme, activități de informare preventivă, ateliere de prezentare prim-ajutor de bază și exerciții demonstrative.

Vă invităm să cunoașteți oamenii din spatele uniformelor și să vă încercați îndemânarea alături de ei!, a transmis Isu Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Accident în Brătășani: o persoană a MURIT

Următorul articol

DEZASTRU la TR Administrare Imobile! O nouă „gaură neagră” ținută pe cheltuiala cetățenilor

Cele mai recente articole de Timp liber

Cele mai palpitante jocuri de masă de cazinou

Lumea cazinourilor este plină de excitație și emoție, iar jocurilede masă reprezintă inima acestei experiențe. În fiecare colț al globului, jucători pasionați se adună la mesele de craps, pai gowpoker, ruletă și baccarat pentru a încerca norocul și a se bucurade atmosfera vibrantă. Fiecare joc are propria sa atracție șicomplexitate, oferind jucătorilor șansa de a experimentaadrenalina jocului de cazino într-o formă pură. Jocurile de masăde cazinou sunt o activitate distractivă și captivantă care poateoferi jucătorilor șansa de a câștiga bani mari. Există o varietatede jocuri de masă disponibile, fiecare cu propriul său set de reguli, strategii și bonus fara depunere! Iată cele mai palpitatnejocuri de masă din cazinouri: Craps Craps este unul dintre cele mai animate jocuri de masă din cazinouri, caracterizat de strigăte entuziaste și aruncări de zaruripline de suspans. Este un joc social, în care jucătorii pariază perezultatul aruncării unui zar sau pe o serie de aruncări. Atmosfera în jurul mesei de craps este mereu incendiară, cu jucători entuziaști care își împărtășesc bucuria sau dezamăgireaîn funcție de rezultat. Unul dintre aspectele fascinante ale craps-ului este varietateaimpresionantă de pariuri disponibile. De la „Pass Line” și „Don’t Pass Line” la „Come” și „Don’t Come”, jucătorii au multiple opțiuni strategice. Acest aspect