Ziua Pompierilor din România, sărbătorită de pompierii militari teleormăneni

în Actualitate

Astăzi, 13 septembrie, pompierii militari teleormăneni au sărbătorit 169 de ani de istorie de la „Bătălia din Dealu Spirii” și Ziua Pompierilor din România.

Activitățile au început la ora 11.00, cu un ceremonial militar-religios, în cadrul tuturor subunităților de intervenție din județ, precum și pe platoul Detașamentului de Pompieri Alexandria, unde au fost prezentate mesajele de felicitare primite de la autoritățile publice centrale și locale, avansările în grad înainte de termen pentru rezultatele foarte bune obținute în activitate și prezentarea de tehnică de intervenție.

În municipiul Alexandria, activitățile dedicate Zilei Pompierilor din România au continuat cu defilarea tehnicii de intervenție (Marșul Pompierilor), amenajarea de ateliere de prezentare a echipamentelor din dotarea subunității și realizarea de puncte de informare preventivă în cadrul cărora au fost distribuite materiale informative privind modul de acțiune în diferite situații de urgență.

Cu mic cu mare, copiii au fost foarte încântați de prezentarea pompierilor militari, fiecare dorind să îmbrace o ținută de salvator, să se măsoare cu un pompier, să cunoască tehnicile de acordare a primului ajutor, să facă parte dintr-un echipaj al bărcii de salvare ori să participe la o intervenție cu autoșenilata.

La ceas aniversar, adresăm mulțumiri tuturor pompierilor teleormăneni, militari și civili, pentru activitatea depusă și rezultatele profesionale obținute, alături de sincere urări de sănătate, fericire și împliniri! La mulți ani!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*