liberinteleorman.ro

ZIUA MONDIALĂ A EDUCAȚIEI – EDUCĂM DIN INIMĂ

5 octombrie 2017
Advertisement

Pe 5 septembrie, întreaga lume a sărbătorit Ziua Internațională a Educației. De la mic la mare, cu sau fără ghiozdan în spate, copiii au aflat astăzi de la cadrele didactice și părinți despre educație.

Sub sloganul ”Educam din inima!”, preșcolarii Grădiniței cu PN Nr. 3 Alexandria, coordonați de doamnele educatoare Bulumac Lavinia, Mitrea Ana Maria și Iordan Ionela, au avut parte astăzi de o zi specială: peste ei a plouat cu inimioare pline de iubire. Asta pentru că, în cadrul activității practice, grupele mare și mică au realizat un nor pufos din care s-au scuturat nu picături de ploaie, ci tot felul de inimioare colorate. Norul a reprezentat simbolic ”educația”, iar inimioarele colorate iubirea manifestată în actul educativ; pentru că, pe lângă formarea minții, noi, dascălii, modelăm și sufletul copiilor. Copiii au lipit, au decupat, au colorat, bucurându-se împreună cu doamnele educatoare de produsul muncii lor.

Mânuțele vesele și colorate ale grupei mijlocii ne-au adus și ele aminte că educația trebuie facută cu zâmbet, culoare și emoție. La care trebuie adăugat devotamentul, profesionalismul și iubirea: față de muncă și față de copii!

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Rodica Miloș a vrut să-l apere pe Dragnea la Înalta Curte, dar s-a făcut de râs

Următorul articol

Cum admnistrează Fane Tăbăcitu Alexandria… A trimis angajații primăriei să-i ia mizeria din curte

Cele mai recente articole de Actualitate