liberinteleorman.ro

Ziua Europeană a Limbilor Străine, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”

26 septembrie 2015

Monica Vasilescu

sc mihai viteazulElevii Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Alexandria, îndrumați de cadrele didactice Claudia Băjan, Mirela Velcea, Dumitra Bene, Marian Măndică, au sărbătorit Ziua Europeană a Limbilor Străine. Această zi, marcată anual pe 26 septembrie, are ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra limbilor de circulație europeană, promovând diversitatea culturală și lingvistică, încurajând la învățarea limbilor străine.

La unitatea de învățământ amintită, vineri, s-au desfăşurat activităţi care stimulează copiii către studiul limbilor străine sau către îmbunătăţirea cunoştinţelor dobândite deja. Profesorii încearcă să le inoculeze elevilor, încă de la vârste fragede, faptul că învățarea limbilor străine ajută nu numai la înţelegerea între oameni, ci și la depăşirea unor bariere intelectuale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Accident la Turnu! Două persoane au fost arse de vii

Următorul articol

Direcția 5 va spune ”Te iubesc” la Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate