liberinteleorman.ro

Zilele Alexandriei s-au încheiat triumfal, cu un concert de excepție al trupei Holograf

31 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

IMG_2552Holograf a încununat evenimentul dedicat Zilelor Municipiului Alexandria 2015. Așa au spus, într-o voce, mulți alexăndreni care au luat parte la spectacolele susținute în cele trei zile de muzică și show live. Serbările orânduite în capitala Teleormanului și-au consumat ultimul act duminică seara într-un cadru larg, la care a participat activ un public numeros în comparație cu serile anterioare, atunci când, elemente precum berea și micii s-au aflat în centrul atenției.
IMG_2534În ultima seară de concerte, în fața alexăndrenilor s-au aflat rockerii de la The Alexanders, o trupă din Teleorman, care a transformat reședința județului, pentru câteva clipe, în capitala pop-rock-ului.

Au urmat Oana Radu, artistă cunoscută în principal pentru participarea la emisiunea TV – Vocea României, și Delia, care nu prea a reușit să-și facă remarcate calitățile vocale din pricina sunetului deficitar.
Nu la fel s-a întâmplat cu cei mai așteptați artiști, membrii formației Holograf, care au meritat toți banii (în jur de 11.000 euro). Ei au captat atenția încă de la primul cântec, ”Spune-mi ce vrei”, piesă care l-a făcut pe Dan Bittman să afirme că s-a întors acasă, la Alexandria. ”Undeva departe”, ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ”Cât de departe”, ”Romeo și Julieta”, ”Ți-am dat un inel”, ”Dacă noi ne iubim” au fost doar câteva dintre piesele care au răsunat pe scena amplasată în fața Casei de Cultură la care publicul a cântat deopotrivă cu trupa.

Show marca Tom Crîngureanu și Emil Safta
Personajul principal care i-a antrenat pe cei prezenți la Zilele Alexandriei din acest an a fost One Man Show – MC Tom Crîngureanu. Împreună cu DJ KISSFM – Emil Safta, prin show-ul specific, moderatorul a reușit să scoată din amorțeală întreaga adunare, fiind unul dintre factorii de substanță ai manifestării artistice. Reprezentanții celui mai bun radio din România au oferit celor din public CD-uri cu muzica DJ-ilor KISS și o excursie la munte sau la mare. Noaptea s-a încheiat cu un consistent foc de artificii, la care mulțimea a stat minute în șir cu privirea îndreptată către cer.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Motocicliști din toată țara au oferit alexăndrenilor o demonstrație de forță și echilibru

Următorul articol

Revenirea lui Nițulescu, de la speculație la frică

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,