Zilele Alexandriei s-au încheiat triumfal, cu un concert de excepție al trupei Holograf

în Cultură

Monica Vasilescu

IMG_2552Holograf a încununat evenimentul dedicat Zilelor Municipiului Alexandria 2015. Așa au spus, într-o voce, mulți alexăndreni care au luat parte la spectacolele susținute în cele trei zile de muzică și show live. Serbările orânduite în capitala Teleormanului și-au consumat ultimul act duminică seara într-un cadru larg, la care a participat activ un public numeros în comparație cu serile anterioare, atunci când, elemente precum berea și micii s-au aflat în centrul atenției.
IMG_2534În ultima seară de concerte, în fața alexăndrenilor s-au aflat rockerii de la The Alexanders, o trupă din Teleorman, care a transformat reședința județului, pentru câteva clipe, în capitala pop-rock-ului.

Au urmat Oana Radu, artistă cunoscută în principal pentru participarea la emisiunea TV – Vocea României, și Delia, care nu prea a reușit să-și facă remarcate calitățile vocale din pricina sunetului deficitar.
Nu la fel s-a întâmplat cu cei mai așteptați artiști, membrii formației Holograf, care au meritat toți banii (în jur de 11.000 euro). Ei au captat atenția încă de la primul cântec, ”Spune-mi ce vrei”, piesă care l-a făcut pe Dan Bittman să afirme că s-a întors acasă, la Alexandria. ”Undeva departe”, ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ”Cât de departe”, ”Romeo și Julieta”, ”Ți-am dat un inel”, ”Dacă noi ne iubim” au fost doar câteva dintre piesele care au răsunat pe scena amplasată în fața Casei de Cultură la care publicul a cântat deopotrivă cu trupa.

Show marca Tom Crîngureanu și Emil Safta
Personajul principal care i-a antrenat pe cei prezenți la Zilele Alexandriei din acest an a fost One Man Show – MC Tom Crîngureanu. Împreună cu DJ KISSFM – Emil Safta, prin show-ul specific, moderatorul a reușit să scoată din amorțeală întreaga adunare, fiind unul dintre factorii de substanță ai manifestării artistice. Reprezentanții celui mai bun radio din România au oferit celor din public CD-uri cu muzica DJ-ilor KISS și o excursie la munte sau la mare. Noaptea s-a încheiat cu un consistent foc de artificii, la care mulțimea a stat minute în șir cu privirea îndreptată către cer.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*