Ziarul MicNews va împlini 6 ani de existenţă

în Actualitate/Politica altfel

mic-news-facebook_asociatiaDe-a lungul anilor, echipa de jurnalişti de la MicNEWS s-a dovedit a fi una dintre cele mai profesioniste din România.

Dovadă şi publicul numeros câştigat de noi în cei 6 ani de existenţă. Seriozitate, credibilitate, incisivitate şi nu în ultimul rând – obiectivitate au fost întotdeauna valori fundamentale ale jurnalismului făcut în redacţia ziarul  MicNEWS .

La 6 ani de existenţă, MicNEWS  înseamnă astăzi un ziar ce apare în formă tipărită, dar şi o puternică platformă online.

De pe site-ul www.micnews.ro se pot procura în orice moment al zilei informaţiile esenţiale pentru locuitorii din Bucureşti cât şi din România  astfel încât ziarul  MicNEWS  a devenit parte a vieţii multora dintre noi.

Ziarul  MicNEWS promite să rămână un ziar de încredere pentru Bucureşteni şi să facă în continuare o presă obiectivă, asumându-şi – ca şi până acum – un rol important în dezvoltarea societăţii din România.

La 6 ani de existenţă, ziarul  MicNEWS  le mulţumeşte tuturor cititorilor săi cărora le promite că şi de acum înainte vor avea în ziarul MicNEWS un ziar de încredere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*