liberinteleorman.ro

Ziarul Liber în Teleorman a trecut proba primului an de existență

30 iunie 2015

serate14Carmen Dumitrescu

E adevărat că nu erau foarte mulți cei care ne acordau șansa de a rezista pe piața media din Teleorman mai mult de două – trei luni. Și nimeni nu-i poate blama pentru asta, în contextul în care seriozitatea nu e practicată de prea mulți în România, această țară în care oamenii nu înțeleg că perseverența te scoate întotdeauna din impas. Și iată… ziarul nostru a trecut proba primului an de existență!

serate 8 Pentru a marca momentul, am pregătit pentru cititorii noștri, dar și pentru prieteni, un eveniment special, care a avut loc la restaurantul Unicom din Alexandria în cursul zilei de duminică, 28 iunie. Am făcut eforturi pentru a-i aduce la Alexandria pe Emeric Imre și pe Ion Popa, din dorința vie de a le putea împărtăși celor din jur bucuria noastră de a fi reușit să punem pe picioare un proiect frumos și onest. Între noi fie zis, Emeric Imre a mai cântat la Alexandria cu 19 ani în urmă și bucuria a fost cu atât mai mare, cu cât noi am reușit, prin insistența noastră, să facem ceea ce autoritățile locale nu prea fac: să-i punem pe teleormăneni în contact cu valorile adevărate ale muzicii românești.

serate 7 Ion Popa a impresionat ca de obicei publicul prezent cu muzica lui, oferindu-le invitaților momente muzicale absolut minunate, care au făcut atmosferă în sala mare a restaurantului Unicom. Alături de acești doi mari artiști, la eveniment au luat parte, ca de obicei,  Nicușor Lina și Octavian Broșteanu, Nae incluzând în recitalul său și o poezie pe care a interpretat-o absolut memorabil, iar Octavian având prilejul a-și alătura chitara celei purtate de Emeric Imre, talentatul nostru alexăndrean având de mai multă vreme o pasiune pentru muzica artistului clujean.

Îserata 5n ceea ce ne privește pe noi, cele care am reunit artiștii, politicienii, prietenii și cititorii la eveniment, am simțit din plin emoția de a ne afla sub privirile a aproximativ 80 de persoane, dar și bucuria de a le putea transmite mulțumirile și planurile noastre de viitor. Având în vedere că a fost un an greu, un an în care ne-am desfășurat activitatea fără pauze notabile, am decis că e cazul să ne relaxăm o lună, înainte de a merge mai departe cu acest proiect jurnalistic, care pentru noi înseamnă totul. Vă mulțumim pentru sprijin și ne întâlnim pe 3 august, cu ediția 51 a celui mai liber ziar din Teleorman!

Advertisement

2 Comments

  1. „piața media din Teleorman” … nici nu știam ca avem asa ceva, poate cel mult o mocirla !

    Felicitări pentru activitate, la multi ani.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trupa Arhaic va susține concerte la “Berăria lui Nae Lina” – “Seara Trubadurilor„ ia startul pe 3 iulie

Următorul articol

AEDC ne invită să votăm copiii încă o dată!

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la