Ziarul Liber în Teleorman a trecut proba primului an de existență

în Cultură

serate14Carmen Dumitrescu

E adevărat că nu erau foarte mulți cei care ne acordau șansa de a rezista pe piața media din Teleorman mai mult de două – trei luni. Și nimeni nu-i poate blama pentru asta, în contextul în care seriozitatea nu e practicată de prea mulți în România, această țară în care oamenii nu înțeleg că perseverența te scoate întotdeauna din impas. Și iată… ziarul nostru a trecut proba primului an de existență!

serate 8 Pentru a marca momentul, am pregătit pentru cititorii noștri, dar și pentru prieteni, un eveniment special, care a avut loc la restaurantul Unicom din Alexandria în cursul zilei de duminică, 28 iunie. Am făcut eforturi pentru a-i aduce la Alexandria pe Emeric Imre și pe Ion Popa, din dorința vie de a le putea împărtăși celor din jur bucuria noastră de a fi reușit să punem pe picioare un proiect frumos și onest. Între noi fie zis, Emeric Imre a mai cântat la Alexandria cu 19 ani în urmă și bucuria a fost cu atât mai mare, cu cât noi am reușit, prin insistența noastră, să facem ceea ce autoritățile locale nu prea fac: să-i punem pe teleormăneni în contact cu valorile adevărate ale muzicii românești.

serate 7 Ion Popa a impresionat ca de obicei publicul prezent cu muzica lui, oferindu-le invitaților momente muzicale absolut minunate, care au făcut atmosferă în sala mare a restaurantului Unicom. Alături de acești doi mari artiști, la eveniment au luat parte, ca de obicei,  Nicușor Lina și Octavian Broșteanu, Nae incluzând în recitalul său și o poezie pe care a interpretat-o absolut memorabil, iar Octavian având prilejul a-și alătura chitara celei purtate de Emeric Imre, talentatul nostru alexăndrean având de mai multă vreme o pasiune pentru muzica artistului clujean.

Îserata 5n ceea ce ne privește pe noi, cele care am reunit artiștii, politicienii, prietenii și cititorii la eveniment, am simțit din plin emoția de a ne afla sub privirile a aproximativ 80 de persoane, dar și bucuria de a le putea transmite mulțumirile și planurile noastre de viitor. Având în vedere că a fost un an greu, un an în care ne-am desfășurat activitatea fără pauze notabile, am decis că e cazul să ne relaxăm o lună, înainte de a merge mai departe cu acest proiect jurnalistic, care pentru noi înseamnă totul. Vă mulțumim pentru sprijin și ne întâlnim pe 3 august, cu ediția 51 a celui mai liber ziar din Teleorman!

2 Comments

  1. „piața media din Teleorman” … nici nu știam ca avem asa ceva, poate cel mult o mocirla !

    Felicitări pentru activitate, la multi ani.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*