liberinteleorman.ro

Ziarul Liber în Teleorman a câștigat și al doilea proces cu Eugen Coman

Monica Vasilescu

Eugen Coman este dictatorul, pardon, directorul Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) Teleorman, în cazul în care nu știați. Că acest nume nu ar spune prea multe, dacă nu s-ar asocia cu o instituție a statului, prin intermediul partidului (ALDE), desigur, că oamenii precum Coman nu ar reuși în viață fără sprijin politic. Și nu știm cât de respectabilă era APIA înainte de Coman, dar de când acesta este vioara întâi din unitate, nu contenesc discuțiile negative la adresa a tot ceea ce mișcă în agenția de plăți și intervenții în agricultură. Cu toate acuzele despre care noi am scris, cu probe, Coman a făcut pe imaculatul și s-a adresat instanței de judecată, cerându-ne daune morale de cinci miliarde lei. Și nu doar atât. A luat apucăturile de dictator de la Dragnea, care nu-s de azi, de ieri, datează de prin 2009, atunci când acesta a cerut unei instanțe din România să interzică apariția ziarului Gazeta de Sud Est pe motiv că prin dezvăluirile din ziar i s-a încălcat dreptul de a alege și a fi ales. În aceeași lipsă totală de acceptare a unor păreri diferite, Eugen Coman a cerut instanței să ne interzică să mai scriem despre el și despre familia lui, atât în ziar și pe site, cât și pe Facebook, Twitter și ce alte canale virtuale i-au mai venit în minte în momentul redactării unei asemenea enormități. A pierdul acest proces la Curtea de Apel București, la fel cum l-a pierdut, astăzi, după patru amânări ale pronunțării, pe cel în care avea pretenții de cinci miliarde lei. Directorul APIA Teleorman a vrut să închidă gura ziarului Liber în Teleorman pentru că, în opinia sa, publicația, a declanșat o campanie denigratoare la adresa lui, deși inițiativa de a pune presa la țarc în vederea disciplinării nu se justifică în niciun fel într-o țară democratică precum este considerată România.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate






Articolul precedent

Fina lui Drăgușin nu s-a săturat! Cristina Teodorescu a completat plângerea la CNCD împotriva oamenilor care o critică pe Facebook!

Următorul articol

Tir lovit de tren în comuna Nanov

Cele mai recente articole de Actualitatea politică