liberinteleorman.ro

Ziarul Cotidianul și Alexandrion au pledat, la Alexandria, pentru performanță în business, cultură și sport

28 aprilie 2017

Monica Vasilescu

Teleormanul, așa cum este el, a dat țării și lumii întregi performeri și valori excepționale, care, din păcate, nu sunt promovate și susținute suficient. Multe nume sonore din lumea sportului, a business-ului și a culturii locale au răspuns pozitiv invitației celor de la ziarul Cotidianul și Fundația Alexandrion de a lua parte la o întâlnire de dialoguri cu și despre performanță.

Joi seara, la Restaurantul Unicom din Alexandria, Cornel Nistorescu, directorul ziarului Cotidianul, alături de invitații săi speciali, au strâns laolaltă oameni care lasă ceva valoros în urma lor, fie în materie de afaceri, de educație fizică sau de artă, continuând seria dialogurlor prin țară care aduc față în față performeri locali, județeni, naționali și internaționali din domenii diferite. Printre invitații serii s-au numărat Andrei Grigorescu, coordonator regional al Întreprinderilor Mici și Mijlocii – Bancpost, artistul plastic Ștefan Râmniceanu, Ana Maria Brânză, campioană olimpică a echipei feminine naționale de spadă, Răzvan Vasile, director comercial Grupul Alexandrion și Valentin Popescu, director marketing Grupul Alexandrion.

Moderatorul evenimentului, Cornel Nistorescu, a venit la Alexandria cu mai multe exemplare  Cotidianul din ultimii ani, care au marcat în timp evenimente de însemnătate, pentru a semnala importanța ziarului tipărit, într-o perioadă în care internetul primează, dar informația importantă se dispare la fel de repede precum apare. Au urmat invitații săi. Dacă Andrei Grigorescu a făcut o întreagă pledoarie pentru antreprenoriat, pictorul Ștefan Râmniceanu, câștigător al multor premii valoroase, a vorbit despre interferența între cultură și politică, făcând o artă și din discursul său. Spadasina Ana-Maria Brânză a spus celor prezenți povestea succesului său, clădită pe gândul de a nu renunța niciodată la credința în propriile puteri, aceasta fiind rețeta performanței uriașe la Olimpiada de la Rio de Janeiro a echipei naționale de spadă. Excelența în afaceri a fost reprezentată de Răzvan Vasile, reprezentantul uneia dintre cele mai importante branduri care au capital românesc, completat de colegul său, Valentin Popescu, responsabil cu implicarea în comunitate a Fundației Alexandrion, susținătoare a sportului românesc.

La final, concluzionând ideile serii, Cornel Nistorescu a îndemnat audiența să ia credite și să aibă curaj să investească, să facă sport, să cumpere artă și, nu în ultimul rând, să citească presa!

Florin Vasilică, alături de Grupul Teleormanul, a încheiat seara cu un concert reprezentativ, el fiind unul dintre oamenii de valoare care au dus folclorul locului în lume.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

“CUPA SIBBA ALEXANDRIA”

Următorul articol

Trupa Arhaic, împreună cu Patricia și Florin Thomits, ne-au oferit (în)cântare de suflet. Albumul ”Rugă pentru poeții români” a fost lansat și la Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate