liberinteleorman.ro

Zeci de bijuterii istorice vor fi expuse în cadrul Retro Parada Primăverii 2024

8 mai 2024

Județul Teleorman se pregătește să găzduiască un eveniment automobilistic de excepție. Pe data de 11 mai, sâmbătă, în Parcul Pădurea Vedea din Alexandria, va avea loc Retro Parada Primăverii 2024, organizată de Retromobil Club România – filiala Teleorman.

Dan Neacșu, președintele Retromobil Club România – filiala Teleorman, a declarat că spectacolul automobilistic va fi de excepție. Zeci de vehicule istorice, bijuterii de colecție cu patru roți, vor fi expuse la Alexandria în cadrul Retro Paradei Primăverii 2024.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar accesul este gratuit prin intermediul Retromobil Club România – filiala Teleorman. Participanții vor avea ocazia să admire și să se bucure de o gamă diversă de mașini istorice, de la modele rare la clasice iconice.

Pentru a marca aceste zile de sărbătoare și pentru a promova județul Teleorman, organizatorii au creat un logo special, care va fi transformat în stickere distribuite participanților. Aceste stickere vor putea fi lipite pe mașinile participanților, contribuind astfel la promovarea zonei.

Retro Parada Primăverii 2024 promite să fie un eveniment memorabil pentru iubitorii de mașini clasice și pentru toți cei pasionați de istoria automobilistică. Este o oportunitate de a admira, de a socializa și de a împărtăși aceeași dragoste pentru eleganța și rafinamentul mașinilor vechi.

Spectacol automobilistic în Alexandria – Mașini retro, din diverse perioade istorice, au amintit de eleganța trecutului

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum să identificați o înșelătorie de împrumut personal

Următorul articol

9 Mai – Zi cu triplă semnificație

Cele mai recente articole de Actualitate