Weekend plin cu fotbal pentru CSM Alexandria – Fotbal feminin

în Actualitate

Zilele trecute, toate echipele clubului CSM Alexandria au fost angrenate în diferite competiții. Prima zi de competiție a reprezentat debutul micuțelor sportive într-o competiție oficială. Astfel, sâmbătă a debutat Campionatul Național U 11 și U 13, unde tinerele speranțe s-au întrecut cu echipe precum Viitorul Pitești și Atletic Drobeta Turnu Severin la U 11 iar la U 13 cu Atletic Drobeta Turnu Severin și cu Activ Slobozia.

În a doua zi de week-end, duminică, prima și a doua echipă (cea unde evoluează majoritatea junioarelor), au evoluat în Liga I, respectiv Liga a III-a, ambele echipe reușind să câștige. Astfel, prima echipă a trecut cu scorul se 1-0 (Alexandra Nica) de formația aflată pe primul loc înaintea meciului, Fair-play București, iar cea de-a doua echipă a învins cu scorul de 2-0 (Loredana Pandele și Mădălina Radu) pe teren propriu, la Buzescu, echipa a doua a formației de prima ligă, Fotbal Feminin Baia Mare.

Weekend-ul viitor pe fete le așteaptă debutul în Campionatul Național U 15 împotriva echipei FC Dinamo București, jocul având loc pe terenul de la Liceul Tehnologic nr.1 Alexandria. Prima și a doua echipă vor face deplasarea la Târgu Mureș pentru a înfrunta formațiile clubului FCM Târgu Mureș din prima, respectiv a treia ligă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*