liberinteleorman.ro

Vorbește-le despre mine !

12 mai 2015

Monica Vasilescu

maskar

În sărăcăcioasa Casă de Cultură a Sindicatelor din Alexandria se întâmplă evenimente culturale. Echipa Maskar a invitat iubitorii de cultură la reprezentația spectacolului de teatru „Del Duma” (Vorbește-le despre mine), un spectacol despre căsătoria timpurie, despre ce înseamnă apartenența la o comunitate tradițională și despre ce se întâmplă când nu te mai regăsești acolo.

Evenimentul din data de 9 mai a fost organizat în cadrul proiectului Maskar și doritorii s-au putut bucura gratuit de un spectacol de teatru comunitar plin de emoție și realism.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Liderii “ noului PNL” din Teleorman nu apar în stenograme, deci… gura nu le miroase

Următorul articol

Andreea Borțun: donați „Pentru spiritul viu”

Cele mai recente articole de Actualitate