liberinteleorman.ro

Voluntarii Asociației ”Iubește Natura România”, ambasadorii sportului pentru o zi

16 august 2015

Monica Vasilescu

iubeste natura

Florin Roman, președintele Asociației ”Iubeşte Natura România” și, în același timp, fondatorul CS „Basket Game Canada” Alexandria, a luat inițiativa de a-și organiza timpul întru promovarea sportului de orice fel. Împreună cu elevii cărora le coordonează pașii în baschet, sport pe care l-a practicat cândva, având rezultate remarcabile în prima ligă, și cu voluntarii Asociației ”Iubește Natura România” acesta a derulat a treia campanie de informare din cadrul proiectului pentru tineri „Sportul pentru Tineri”, proiect finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman.

În ziua de sâmbătă, 15 august 2015, promotorii mișcării au distribuit 860 falyere, cu mesaj de încurajare și de motivare a tinerilor spre a face sport oricum, oricând și oriunde. La acțiune a luat parte și tânărul Ovidiu Sîrbu, primar al tinerilor din Alexandria și sportiv de performanță la rândul său, care, prin aportul său la eveniment a fost „Ambasadorul sportului pentru o zi” în Alexandria, alături de alte persoane interesate de fenomen. ”De fiecare dată când am avut ocazia, am participat cu mare plăcere la astfel de acțiuni. Proiectul „Sportul pentru tineri” este unul benefic județului nostru și nu numai, deoarece o viață care implică sport este o viață sănătoasă. În general, oamenii sunt deschiși la astfel de acțiuni și chiar iau inițiativa. De fiecare dată când se vor mai organiza astfel de acțiuni, voi participa cu mare plăcere. În încheiere, ca și sportiv de performanță, vă invit pe toți să faceți sport oricând, oricum și oriunde aveți ocazia, deoarece sportul este sănătate curată”, a declarat Ovidiu Sîrbu.

Asemenea lui, fostul sportiv de performanță Alexandru Cătrună a declarat că e bucuros să fie părtaș la astfel de activități. ”Am participat cu drag la campania de astăzi, din cadrul proiectului „Sportul pentru Tineri”, campanie care mie unul mi s-a părut foarte reușită în rândul tinerilor cărora le-am distribuit aproximativ 860 de flayere. Pe viitor voi fi deschis să particip la acțiuni de genul acesta prin care se promovează sportul în județul nostru”.

Proiectul „Sportul pentru Tineri”, implementat de Asociația ”Iubește Natura România”, se derulează în perioada 01 iulie – 31 august 2015. ”Scopul proiectului nostru este conștientizarea importanței activității sportive în dezvoltarea durabilă a tinerilor, încurajarea și determinarea tinerilor de a face sport-mișcare oricum, oricând și oriunde. Pe viitor, Asociația va continua, din fonduri proprii sau atrase, să deruleze proiecte de susținere a atragerii tinerilor în activități sportive”, a spus Florin Roman, președintele ”Iubește Natura România”.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Credincioșii din Parohia Lada au sărbătorit hramul bisericii și au inaugurat cantina Centrului Social

Următorul articol

Hramul „Adormirea Maicii Domnului”-2015, la Parohia Margareta, comuna Bogdana

Cele mai recente articole de Sport