Vița Necea, candidatul PNL la Primăria Nenciulești: ”Vom reuși să rezolvăm, pas cu pas, fiecare problemă”

în Campanie Electorala

Nenciulești este o comună din Teleorman, formată din satele Nenciulești (reședința) și Păru Rotund, loc în care dezvoltarea a ajuns mai greu în ultimele zeci de ani. La alegerile locale din 27 septembrie, pentru un trai mai bun, candidează Vița Necea, un om al locului care consideră că localitatea sa natală este locul în care nu se întâmplă nimic.

Vița Necea, candidatul PNL pentru Primăria Nenciulești, are 57 de ani, este căsătorită și are doi copii, iar în prezent ocupă funcția de inspector în cadrul Compartimentul Registrului Agricol din localitate.

”Cred că nu mă poate contrazice nimeni când afirm că, de mai multă vreme, comuna Nenciulești este locul în care nu se întâmplă nimic. O mare nepăsare și o inerție neproductivă stăpânesc administrația publică locală din comuna noastră, deși avem nevoie de investiții în: infrastructură, care se concretizează în drumuri asfaltate și pietruite, în sănătate, lucru care presupune modernizarea dispensarului prin dotarea cu apă curentă, centrală termică, toaletă și ceea ce mă supără cel mai tare este că avem la această dată un singur medic de familie, care, mai mult ca sigur, nu va putea face față pacienților din cele două sate ale comunei.

În învățământ avem nevoie de săli curate și aerisite, fără sobe care scot fum și care se încălzesc abia când se termină orele de curs ale elevilor. Avem nevoie de o centrală termică, de săli dotate cu calculatoare, de toalete funcționale în incinta școlii, de un acoperiș care să reziste vremii în așa fel încât să nu mai plouă în sălile de curs și de multe altele…

La nivelul cultelor, aceste investiții se concretizează în reabilitarea celor două biserici din cele două sate. Cea de l Nenciulești are tavanul căzut, cea de la Păru Rotund necesită acoperirea cu tablă și multe alte neajunsuri. Căminul Cultural trebuie modernizat, iar o bibliotecă este absolut necesară. Îmi propun identificarea tuturor spațiilor pe care Primăria nu le folosește și darea în închiriere în vederea deschiderii unui cabinet stomatologice, dar și agenților economici pentru sedii sociale, care vor duce implicit la dezvoltarea economică a zonei noastre. Îmi doresc să construim locuri de joacă pentru copiii și nepoții noștri, în cele două sate.

Vița Necea spune că este nemulțumită de felul în care se mișcă lucrurile și de aceea a hotărât să candideze la funcția de primar al comunei Nenciulești.

”Pot spune că este un act de curaj pentru o femeie. Primăria Nenciulești nu este una ușoară, avem un buget mic, iar ca primar cea dintâi sarcină este să cauți resurse de finanțare, o sarcină grea pentru care trebuie să dai dovadă de implicare, insistență și răbdare, dar eu știu, vreau și pot!

În susținerea celor arătate mai sus și în pofida tuturor neajunsurilor pe care le întâmpinăm, vom reuși să rezolvăm, pas cu pas, fiecare problemă, de aceea, vă rog să îmi stați alături acordându-mi încrederea și votul dumneavoastră pentru că numai așa vom fi împreună pentru comuna Nenciulești, realizând proiectele pe care vi le propun”, a declarat Vița Necea.

Cod mandatar: 21200012

La comanda PNL, Organizația Teleorman

Executat de S.C. Liber în Teleorman SRL

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*