liberinteleorman.ro

VIP-urile ALDE, în frunte cu Tăriceanu, vin, mâine, la Alexandria

Mâine, liberalii democrați din ALDE își aleg structura de conducere. Conferinţa județeană de Alegeri, organizată de ALDE Teleorman, pentru definirea Biroului Politic Teritorial, va începe la ora 14.00 și se va desfășura la sala de ședințe a Primăriei Alexandria.

La întâlnire vor participa: președintele ALDE – Călin Popescu Tăriceanu, secretarul general – Daniel Chițoiu, europarlamentarul Norica Nicolai, secretarul de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Claudiu Sorin Roșu-Mareș, președintele TLDE – Claudiu Daniel Catană, președinți de filiale, dar și alți invitați.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Orașul premierului și al ministrului de interne face credit bancar pentru dotarea spitalului

Următorul articol

Jucătoarele Universității Alexandria, convocate la loturile naționale de junioare

Cele mai recente articole de Actualitate