liberinteleorman.ro

Viorica Dăncilă încearcă să scoată Videle din ea cu ținute Versace

Advertisement

Viorica Dăncilă s-a remarcat încă de pe vremea când era profesor de tehnologie la Videle cu ”sarmalele” în cap și cu rochii elegante care atrag atenția. Vremea a trecut, Viorica a ajuns europarlamentar, premier și conducător de partid și, odată cu evoluția sa în funcțiile date de Dragnea pe tavă, a schimbat și brandurile (a se citi ca atare). Dacă la Videle se mai îmbrăca de pe la buticuri de cartier, de când e șefă în statul român hainele pe care le poartă provin de la case de modă cu nume sonore și prețuri pe măsură.

Întotdeuna dichisită, la cocul împletit și bretonul înfoiat, Dăncilă asortează mai mereu rochii și broșe scumpe prin care reușește să fie elegantă. Și dacă tot a ajuns la un cumul de putere și finanțe îndestulătoare, Viorica Dăncilă a început să se poarte cu ostentație. Ea alege, în general, culori vii care inspiră un look cu trăsături de maturitate, dar și intenția de a se face remarcată. Astăzi, de exemplu, la întâlnirea cu studenții, în care discuțiile s-au axat pe gratuitatea biletului de tren, deci, pe lipsa banilor celor care merg la școală, prima doamnă premier s-a dus îmbrăcată într-o rochie Versace, care costă în jur de 2500 euro, pe care nu am mai găsit-o pe site-ul acestei case de modă, fiind din colecția de anul trecut. Este a doua oară când Dăncilă poartă rochia aurită marca Versace. Și nu ne alarmăm că Viorica de la Videle dă pe haine banii pe care nu-i câștigă lunar legal, făcând un calcul rapid al costului ținutelor și salariul de prim-ministru, dar este revoltător să le arăți unor tineri care învață pentru a reuși în viață, că poți purta branduri scumpe și dacă nu știi să le pronunți corect.

P.S.: Orice brand ar purta și oricât de mult ar costa, gura lumii spune că o poți scoate pe Viorica din Videle, dar e imposibil să scoți Videle din Viorica.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Adevarul e ca Viorica Dancila ar fi trebuit sa se imbrace de la un second hand :)))),d-na ziarista :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sindromul Teleorman

Următorul articol

Stadionul făcut pentru echipa lui Dragnea, la Turnu, va avea o sursă alternativă de apă, de 447550,551 lei

Cele mai recente articole de Actualitatea politică