Viorica Dăncilă, după ce a scăpat din lanț: „Gâdea nu poate fi un lider cât încă este controlat de Liviu Dragnea”

în Actualitatea politică

Viorica Dăncilă a publicat o carte. Și nu doar această informație este amuzantă, ci, mai ales, că doamna care l-a slujit pe Liviu Dragnea până la limita pușcăriei arată cu degetul slugărnicia altora.

În cartea „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr”, dictată de cea pe care Liviu Dragnea a luat-o cu sarmalele în cap și pus-o premier al României și însăilată pe foaie de altcineva, fosta primă doamnă a PSD-ului se plânge de atacurile președintelui PSD Teleorman – Adrian Gâdea, care nu ar fi vrut să o pună pe liste la parlamentare, după ce a dus partidul la un penibil absolut prin candidatura la prezidențiale și prin rezultatul obținut.

Citat din „carte”:

„V-aţi aşteptat să fiţi propusă de organizația dumneavoastră, de la Teleorman?

Nu, pentru că Adrian Gâdea m-a atacat în perioada de campanie a alegerilor locale. A spus că sunt un blestem pentru Teleorman, lucru care m-a uimit şi m-a durut în egală măsură. Pe Gâdea a vrut să-l schimbe Liviu Dragnea cu Carmen Dan si eu l-am susţinut pentru a rămâne preşedinte la Teleorman. Au vrut să-l schimbe şi din funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. L-am susținut şi atunci, era în anticamera mea mereu.

Județul acela a dat un premier care a mărit pensiile, salariile, care a făcut investiții în comunitățile locale, şi cele din Teleorman, iar tu, Gâdea, să nu lupți să aduci premierul pe listele tale la Teleorman este o iresponsabilitate și o lipsă de onoare. A arătat că este un om mic, că nu poate fi un lider, atâta timp cât încă este controlat de Liviu Dragnea. Ştiu că a vorbit cu Dragnea. În ianuarie, cred, de ziua lui, ne-a invitat undeva la Zimnicea şi în timp ce era cu noi a fost sunat de Dragnea și el a dat pe speaker. Ştiu că a mai vorbit cu el şi după și i s-a spus să nu mă pună pe liste. Gâdea este doar un executant. Mi-a fost subordonat total mie, cât am fost premier și acum îi este subordonat total lui Ciolacu. I-a fost subordonat și a executat întocmai tot ce i-a spus Dragnea și aici ne aducem aminte de Belina și toate celelalte, deci, Gâdea este subordonatul perfect! Tocmai de astfel de oameni trebuie să se descotorosească partidul. El este un om lipsit de caracter şi nu-l voi ierta pentru gestul lui şi felul în care a vorbit despre mine.

Cred că gestul lui i-a nemulțumit pe mulți în Teleorman. Oamenii erau mândri că au avut un premier de-al lor. Ei au văzut că am fost sancționată de propriul meu județ. Eu am spus cu mândrie, peste tot, că sunt din Teleorman.

Am auzit că mi-ar fi respins candidatura la Teleorman Nu mi-au respins-o pentru că nu mi-am depus candidatura la Teleorman. Când liderul județean iese cu astfel de declarații, cum puteam să merg să cer susținerea unui om care m-a jignit. Și am preferat să nu-mi depun candidatura. Nici acolo, nici în altă parte, așa cum am mai zis. Oricum nu cred că mi-ar fi acceptat-o, pentru că el ar fi ascultat și de Ciolacu și de Dragnea, care îl are la mână cu multe lucruri, cred eu”, a spus Viorica Dăncilă în cartea scrisă de o jurnalistă.

1 Comment

  1. Vorbește sluga perfectă… Un om care cerea voie la Daddy să se ducă la toaletă… Are dreptate despre Gâdea, așa sunt toți cei care vor funcții, lingăi. Dar ea, este sluga supremă.
    Sunt curios dacă o puneau pe liste, mai spunea lucrul ăsta?🤣

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*