liberinteleorman.ro

Violeta Zaharia organizează un atelier gratuit de chimie distractivă pentru copiii defavorizați

27 martie 2019

Violeta Zaharia este un om devotat copiilor. Ea reușește, de ani buni, să aducă poveștile mai aproape de cei mici, să fie acum pe un tărâm de basm cu eroi și zâne dornice de joacă, veseli și plini de energie, iar un pic mai târziu să fie profesorul de chimie care face experimente fantastice într-un laborator de teren, fiind chimist de profesie, cu pregătire psihopedagogică și mare iubitoare de copii.

Prin MagicLab, Violeta face experimente impresionante, cu ajutorul cărora copiii înțeleg mai bine lumea înconjurătoare. Prichindeii au ocazia să experimenteze singuri, prin eprubete și alte recipiente de laborator, substanțe colorate și alte lucruri necesare, devenind pentru câteva momente mici cercetători. După mai multe experiențe în care cei mici s-au arătat încântați de această activitate, Violeta a decis să organizeze un atelier de chimie distractivă și pentru copiii defavorizați. Astfel, cei care cunosc un copil deștept, dar cu o situație financiară precară a familiei ori copii cu probleme de sănătate care provin din medii defavorizate, cu vârsta între 9 și 12 ani, îi pot aduce la ”întâlnirea cu știința” organizată și oferită de Violeta, gratuit.

Atelierul de chimie distractivă va avea loc pe data de 2 aprilie, în Alexandria, pe strada 1 Mai, bloc 911, parter, acolo unde Laboratorul Violetei îi va aștepta pe micuții dornici să ia parte la experimente inedite.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Deputatul USR – Claudiu Năsui nu poate avea cabinet parlamentar pe moșia lui Dragnea

Următorul articol

INTERVIU VIDEO. Niculae Rădulescu-Dobrogea: „Ca să ieșim din logica teatrului de păpuși trebuie să se uzeze sforile”

Cele mai recente articole de Actualitate