Violeta Zaharia organizează un atelier gratuit de chimie distractivă pentru copiii defavorizați

în Actualitate

Violeta Zaharia este un om devotat copiilor. Ea reușește, de ani buni, să aducă poveștile mai aproape de cei mici, să fie acum pe un tărâm de basm cu eroi și zâne dornice de joacă, veseli și plini de energie, iar un pic mai târziu să fie profesorul de chimie care face experimente fantastice într-un laborator de teren, fiind chimist de profesie, cu pregătire psihopedagogică și mare iubitoare de copii.

Prin MagicLab, Violeta face experimente impresionante, cu ajutorul cărora copiii înțeleg mai bine lumea înconjurătoare. Prichindeii au ocazia să experimenteze singuri, prin eprubete și alte recipiente de laborator, substanțe colorate și alte lucruri necesare, devenind pentru câteva momente mici cercetători. După mai multe experiențe în care cei mici s-au arătat încântați de această activitate, Violeta a decis să organizeze un atelier de chimie distractivă și pentru copiii defavorizați. Astfel, cei care cunosc un copil deștept, dar cu o situație financiară precară a familiei ori copii cu probleme de sănătate care provin din medii defavorizate, cu vârsta între 9 și 12 ani, îi pot aduce la ”întâlnirea cu știința” organizată și oferită de Violeta, gratuit.

Atelierul de chimie distractivă va avea loc pe data de 2 aprilie, în Alexandria, pe strada 1 Mai, bloc 911, parter, acolo unde Laboratorul Violetei îi va aștepta pe micuții dornici să ia parte la experimente inedite.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*