liberinteleorman.ro

Vineri, 25 noiembrie, e Black Friday la Happy Cinema! Biletul la film, 8 lei

23 noiembrie 2022

Vineri, 25 noiembrie, sărbătorim Black Friday cu o ofertă specială. Biletul la orice film din program costă 8 lei în cinematografele Happy Cinema din București, Buzău, Bacău, Alexandria, Focșani, Bistrița, Botoșani și Vaslui.

Vino să explorezi O lume ciudată, împreună cu familia Clade, descoperă magia filmului prin ochii lui Steven Spielberg în Fabelmans: Povestea unei vieți aparte sau intră în luptă alături de eroii din Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna.

O lume ciudată, noua producție a studiourilor Disney, este o aventură pentru întreaga familie într-un tărâm bizar și neexplorat, plin de pești zburători, stânci care se plimbă și monștri-caracatiță. Inspirată de scrierile lui Edgar Rice Burroughs și Jules Verne, filmul spune povestea familiei Clade, exploratori legendari, ale căror neînțelegeri amenință să pună în pericol succesul celei mai importante misiuni de până acum.

Trailer: https://bit.ly/3tVu7Ni

Fabelmans: Povestea unei vieți aparte este un portret profund personal al copilăriei lui Spielberg în America secolului XX, o explorare a iubirii și a ambiției artistice. Crescut în Arizona după cel de-al Doilea Război Mondial, un tânăr pe nume Sammy Fabelman descoperă un secret de familie zdrobitor și explorează modul în care puterea filmelor îl poate ajuta să vadă adevărul.

Trailer: https://bit.ly/3i6auzt

Vezi programul complet pe www.happycinema.ro. Biletele sunt disponibile online și la casa de bilete a cinematografului.

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Șapte povești care vă vor emoționa: Cine sunt tinerii care au câștigat până acum bursele de merit de la Kiss FM?

Următorul articol

Personalitatea istoricului Dan Berindei – Comunicări

Cele mai recente articole de Timp liber

Matematica aparatelor de joc: Iată cât de frecvent poți avea succes

Sloturile, cunoscute și sub numele de aparate de joc saupăcănele, sunt cele mai simple jocuri care pot fi jucateîntr-un cazinou. Nu necesită să deții niciun fel de cunoștințe specifice sau abilități. Tot ce trebuie să facieste să te așezi comod în fața ecranului, plasezi pariul, apeși butonul de start, iar apoi aștepți combinația de simboluri câștigătoare.  Fiecare rotire este aleatorie, de aceea nu este util săfolosești nici o strategie pentru că nu ar putea schimbaîn vreun fel rezultatul. Poți să te convingi de acestlucru încercând diferitele sloturi din cazinourile online. Ce ar putea fi de ajutor totuși sunt bonusurile oferite de platformele de jocuri de noroc. Îți poți prelungi timpulde joc și îți poți crește șansele de câștig dacă profiți de promoții precum rotiri gratuite. Astfel ai posibilitateasă joci mai mult și să încerci jocuri noi la care poate nu te-ai fi gândit.  Chiar dacă aparatele de joc sunt aleatorii nu înseamnăcă nu este implicată matematica. După cum probabil aidedus deja, este vorba despre matematica ce stă înspatele creării acestor jocuri. Pentru a înțelege care sunt șansele tale de câștig la aceste jocuri, esteimportant să știi detalii despre modul în care funcționează păcănelele.  Sloturi clasice și cote clasice De-a lungul celor peste 100 de ani de istorie a aparatelor de joc, tehnologia pe baza căreiafuncționează s-a schimbat, dar jocul a rămas același: jucătorul pariază, trage maneta sau apasă butonul de start, rolele care au diverse simboluri se rotesc și se opresc la un moment dat. În funcție de imaginile care se aliniază cu linia de plată, câștigi. Iar plata depindede imaginile aliniate. Aparatele mecanice clasice foloseau arcuri și tensiunepentru a opri rolele la întâmplare. Majoritatea aceloraparate vechi aveau 3