liberinteleorman.ro

Vine ploaia, bine-mi pare… să mai udăm o floare!

23 octombrie 2015

Monica Vasilescu

ploaia

Dacă în zile obișnuite rar li se văd urmele pe stradă, când e vreme rea, muncitorii roiesc pe drumuri. Ieri a plouat în Alexandria. La un moment dat, precipitaţiile au fost importante cantitativ. Asta, însă, nu a constituit o problemă pentru lucrătorii care s-au gândit că ar fi bine să ude în continuare florile, că apa din cer nu e precum cea de la țeava orașului (pe bani). Imaginile cu o femeie care uda spațiul verde, având cisterna alături, în timp ce trecătorii purtau umbrele au tot circulat pe internet în ultimele ore, declanșând încă o porție de râs pe marginea modului inteligent în care se desfășoară activitățile publice la Alexandria.

Momentul a venit la numai o zi după ce alți muncitori au fost surprinși asfaltând aleile din piața centrală în vreme ce picături considerabile de ploaie cădeau din cer. Dacă mai amintim și de faptul că smoala a fost turnată în timpul în care comercianții din târg își vindeau mărfurile, la nici doi metri de lucrare, iar aerul era de nerespirat, avem încă o dovadă că nu există nici cea mai mică apăsare din partea municipalității față de condițiile în care coabitează cetățenii plătitori de taxe și impozite…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Îndrăgostiții de muzică folk au rezonat la concertul Trupei Arhaic

Următorul articol

Tavi Colen cântă la Alexandria

Cele mai recente articole de Politica altfel