liberinteleorman.ro

VIDEO. Un primar din Teleorman își petrece ziua votului la intrarea în secțiile de votare, motivând că „s-a certat cu nevasta”

În ziua votului, presiunea exercitată de primarii social-democrați asupra populației din Teleorman este maximă. Este și cazul primarului din comuna Orbeasca, Gheorghe Budică, care și-a petrecut toată ziua votului în fața secțiilor de votare din localitatea pe care o administrează. El dădea mâna cu fiecare om care intra în secțiile de votare și îi aștepta pe băncuța de la ieșire cu veștile bune. Momentul a fost suprins de camerele de luat vederi, chiar când primarul din Teleorman discuta cu un reprezentant al USR Plus, care îi atrăgea atenția că nu are ce căuta în fața secției de votare.

Tânărul de la USR Plus ne-a povestit și ce nu se poate auzi pe filmare, și anume că primarul i-a spus, cu multă aroganță, că își petrece vremea în fața secțiilor de votare din localitate, pentru că „s-a certat cu nevasta” și nu are ce să facă acasă. Discuția nu l-a convins pe Gheorghe Budică, acesta fiind determinat să asigure PSD-ului un scor suficient de mare, cât să-i garanteze laude de la centru. Și evident, un Referendum fără cvorum, ca să poată fura liniștit, ca și șefii lui.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

VIDEO. Dezideratele pesedistului teleormănean în ziua votului: „Sunt de acord cu împuternicirea Jandarmeriei de a executa teroriștii ăștia care sunt pe la mitinguri”

Următorul articol

Teleormanul a rămas roșu: aproape jumătate din populația județului a votat PSD

Cele mai recente articole de Actualitatea politică